Το εργοστάσιό μας εξειδικευμένο σε headwear, κάνει τα επαγγελματικά πράγματα με την επαγγελματική καρδιά!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd Ποιοτικός έλεγχος

καλής ποιότητας Στιλβωμένο πολυσύνθετο Headwear για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Στιλβωμένο πολυσύνθετο Headwear για τις πωλήσεις
Αυτός είναι μεγάλος ελώδης, ευχαριστώ πολύ, τόσο επαγγελματικός όπως πάντα. Ευχαριστίες για όλη τη βοήθειά σας. διατηρήστε επαφή στην επόμενη διαταγή.

—— Η Δεσποινίς. Charene Loughlin

Οι διακοπές μου ήταν συμπαθητικές. Ο στιλβωμένος είναι εδώ, και υπήρξε λεπτός, σας ευχαριστεί για αυτόν. Έρχομαι πίσω σε σας για τα θερμότερα μαντίλι.

—— Mr.Freddy Ρ Espevalen

Ναι λαμβάνουμε το headscarf σας ευχαριστούμε πάρα πολύ εμείς είμαστε πολύ ευτυχείς. είμαστε ευχαριστημένοι από τη νέα συσκευασία και το τέλειο χρώμα.

—— Mrs.Jennifer Wilson

Κοιτάζουμε για να διατάξουμε περισσότερα headscarves. μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι η τιμή παραμένει ακόμα η ίδια όπως την τελευταία φορά διατάξαμε;

—— Ms.Angi Ουίλιαμς

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Προηγμένη χρήση δυνατότητα, επαγγελματική τεχνολογία, άνθρωποι επαγγέλματος με την επαγγελματική καρδιά.

 

Πώς έλεγχος η ποιότητα:

 

Κατ' αρχάς, ο καθορισμός της αποδοτικής λειτουργίας περιπόλου διαδικασίας, δηλ., η καθιέρωση IPQC για την επιθεώρηση διαδικασίας. Ο κύριος έλεγχος λόγω των μεθόδων διαδικασίας, με το λανθασμένο υλικό, το χρώμα, το μέγεθος και άλλα μαζικά ποιοτικά προβλήματα, αλλά και άλλο χρόνο να ελεγχθούν τα προβλήματα. IPQC πρέπει να διευκρινίσει τον αριθμό διαστημάτων επιθεώρησης, να ελέγξει τον αριθμό χρόνων, και να συμπληρώσει τον πίνακα ελέγχου, το κύριο αρχείο των κακών στοιχείων, το ζήτημα του σημαντικού ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ποιοτικών ζητημάτων (έκθεση διορθωτικής δράσης) για να βελτιωθεί.

 

Δεύτερον, η καθιέρωση FQC στη διαδικασία για μια σταθερή δοκιμή, είναι υπό κανονικές συνθήκες ολόκληρες διαδικασίες επιθεώρησης, όπως το εργαστήριο στο τέλος του προϊόντος, ή μια ή δύο διαδικασίες μια κατηγορία παραγωγής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε FQC για να εξασφαλίσετε ποιότητα των προϊόντων, το ίδιο πράγμα για να γεμίσετε τον έλεγχο ο πίνακας για την κακή ανάλυση.

 

Τρίτον, πώς να κάνει IPQC, εργασία FQC;

 

1.  το τμήμα ποιοτικού ελέγχου για να λάβει το σύστημα, ο αρχικός πίνακας, η ανάγκη να γίνουν οι οδηγίες μιας «προϊόντων επιθεώρησης», που απαριθμεί τα στοιχεία δοκιμής (εμφάνιση, μέγεθος, λειτουργία, δομή, κ.λπ.), δείχνοντας προβλήματα μιας τα ιδιαίτερα επιρρεπή σε ποιότητας που ο αρχικός πίνακας είναι εύκολο να παραχθεί όταν το κακό φαινόμενο). Και η ατέλεια στο πρόγραμμα επιθεώρησης διαιρείται σε χρώμιο (σοβαρή ή μοιραία ρωγμή), MAJ (κύριες ατέλειες), ΕΛΆΧΙΣΤΑ (δευτερεύουσες ατέλειες) τρία επίπεδα που καθορίζουν.

 

2. Όταν η παραγωγή εργαστηρίων των μεγάλων αγαθών, του ηγέτη εργαστηρίων για να είναι το πρώτο κομμάτι, πρώτο self-test ΕΝΤΆΞΕΙ για να συμπληρώσει το «πρώτο πρότυπο για να επιβεβαιώσει την έκθεση» (εις διπλούν), και συνημμένος έπειτα με το πρώτο πρότυπο με το τμήμα ποιοτικού ελέγχου, μετά από την επιθεώρηση, τα αποτελέσματα της δοκιμής θα συμπληρωθεί τη «πρώτη έκθεση επιβεβαίωσης δειγμάτων», «το πρώτο πρότυπο για να επιβεβαιώσει την έκθεση» σχετικά με χαρακτηρισμένος ή όχι, συνήθως μισή ώρα με το το «πρώτο πρότυπο για εργαστήριο απάντησης να επιβεβαιώσει των εκθέσεων» δεύτερο κοινό, που ήταν κατάλληλο για να υπογράψει το πρώτο πρότυπο συνδέθηκε με τις «οδηγίες επιθεώρησης προϊόντων», για να πληρώσει IPQC για την ποιότητα της διαδικασίας για να καθορίσει τη βάση για. Η αναρμόδια άμεση απάντηση για να βελτιώσει το εργαστήριο, το εργαστήριο βελτιώθηκε μετά από την καλή επιστροφή self-test, έστειλε εκ νέου το «πρώτο πρότυπο για να επιβεβαιώσει την έκθεση» και το πρώτο πρότυπο, μέχρι ΕΝΤΆΞΕΙ.

 

3. Εάν το τμήμα ποιοτικού ελέγχου για να επιβεβαιώσει έναν μακροπρόθεσμο, περισσότερο από μισή ώρα, μικρή προθεσμία παράδοσης, το εργοστάσιο ενέκρινε, το εργαστήριο μπορεί να είναι self-test, πρώτη μόνος-παραγωγή, IPQC σύμφωνα με την επιθεώρηση «οδηγιών επιθεώρησης προϊόντων». Το πρώτο κομμάτι της επιβεβαίωσης είναι συμβάλλον στη διαδικασία, με το λανθασμένο υλικό, το χρώμα, το μέγεθος και άλλα ζητήματα της επανάληψης batch. Εργαστήριο παραγωγής βασισμένο «στο πρώτο πρότυπο για να επιβεβαιώσει την έκθεση» και την πρώτη πρότυπη εργασία.

 

4. IPQC σύμφωνα με το χρονικό διάστημα επιθεώρησης γύρου, ο αριθμός επιθεώρησης μιά φορά, το πρώτο πρότυπο, «το πρώτο πρότυπο για να επιβεβαιώσει την έκθεση», «οδηγίες επιθεώρησης προϊόντων» για τις διαδικασίες επιθεώρησης. Όπως στην επιθεώρηση γύρου που βρίσκεται στα ποιοτικά προβλήματα, ανάγκη IPQC να πάει πίσω στην τελευταία περίοδο επιθεώρησης, που εμποδίζει τα κακά αγαθά προς τα κάτω.

 

5. FQC βασισμένο επίσης στο πρώτο πρότυπο, «το πρώτο πρότυπο για να επιβεβαιώσει την έκθεση», «οδηγίες επιθεώρησης προϊόντων» για τις διαδικασίες επιθεώρησης. Δοκιμή γύρου IPQC που βρίσκεται στις φτωχές στατιστικές προγράμματος που παρέχονται στο FQC, έτσι ώστε κακά στοιχεία δοκιμής FQC IPQC για τη βασική δοκιμή. Κατάλληλη κόλλα «ΠΕΡΑΣΜΑ» κάτω από τα αγαθά, απαράδεκτη επανάληψη «NG», δύσκολη να καθορίσει την ποιότητα του θέματος που υποβάλλεται στην υλική ομάδα λογιστικού ελέγχου, από την υλική ομάδα λογιστικού ελέγχου για τη τελική απόφαση.

 

Τέταρτο, εάν θέλετε μια εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας, στο IPQC, QA οργάνωσης FQC, η δοκιμή FQC μετά από τη δειγματοληψία προϊόντων, εσείς μπορεί να χρησιμοποιήσει το σχέδιο αμερικανικής στρατιωτικό τυποποιημένο 105E δειγματοληψίας, ή το πρόγραμμα δοκιμής δειγματοληψίας της Κίνας GB2828 και άλλα πρότυπα, να πάρουν μια ορισμένη AQL αξία, όπως AQL: Χρώμιο = 0 MAJ = 1,5 λ. = 2,5, και ελέγχουν έπειτα την ακριβή διάκριση:

 

1, η κανονική δοκιμή: υπό κανονικές συνθήκες για να δώσει τέτοιες εξετάσεις, επίπεδο επιθεώρησης για να πάρει «Ⅱ»

2, ακριβής δοκιμή: συνεχείς 5 batch δύο batch απορρίφθηκαν όταν η χρήση τέτοιων δοκιμών, το επίπεδο δοκιμής για να πάρουν «Ⅲ»

3, δοκιμή χαλάρωσης: 10 διαδοχικές τη batch όλες έλαβαν κατά χρησιμοποίηση αυτής της δοκιμής, ελέγχουν το επίπεδο «του Ⅰ» στην περίπτωση της επιθεώρησης, εάν η ποιότητα της εγκεκριμένης batch βελτιώνεται, και οι συνεχείς 5 batch παραλαμβάνονται, μπορούν να επιστρέψουν στην κανονική επιθεώρηση, και αντίστροφα.

 

Στην περίπτωση της δοκιμής χαλάρωσης, εάν υπάρχει μια batch αναρμόδιου, είναι απαραίτητο να επιστρέψει στο κανονικό κράτος δοκιμής. Ιδίως, το προϊόν υπόκειται στην ακριβή και χαλαρωμένη επιθεώρηση. Αυτά τα μέτρα είναι συμβάλλοντα στη λογική κατανομή του εργατικού δυναμικού, έτσι ώστε το QA έχει περισσότερο χρόνο για την επιθεώρηση αποστολών, έτσι ο τελικός σκοπός είναι να εξασφαλιστεί αποτελεσματικά η ποιότητα του προϊόντος.

 

Πιστοποιήσεις
 • Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd

  Πρότυπο:Quality Test Report Page 1

  Αριθμός:HZ1130294/TX

  Ημερομηνία Έκδοσης:2011-06-17

  Ημερομηνία λήξης:2035-06-30

  Πεδίο εφαρμογής / Range:buff scarf

  Που εκδίδονται από:SGS

 • Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd

  Πρότυπο:Quality Test Report Page 2

  Αριθμός:HZ1130294/TX

  Ημερομηνία Έκδοσης:2011-06-17

  Ημερομηνία λήξης:2035-06-30

  Πεδίο εφαρμογής / Range:buff scarf

  Που εκδίδονται από:SGS

 • Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd

  Πρότυπο:Quality Test Report Page 3

  Αριθμός:HZ1130294/TX

  Ημερομηνία Έκδοσης:2011-06-17

  Ημερομηνία λήξης:2035-06-30

  Πεδίο εφαρμογής / Range:buff scarf

  Που εκδίδονται από:SGS

 • Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd

  Πρότυπο:Quality Test Report Page 4

  Αριθμός:HZ1130294/TX

  Ημερομηνία Έκδοσης:2011-06-17

  Ημερομηνία λήξης:2035-06-30

  Πεδίο εφαρμογής / Range:buff scarf

  Που εκδίδονται από:SGS

 • Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd

  Πρότυπο:Quality Test Report Page 5

  Αριθμός:HZ1130294/TX

  Ημερομηνία Έκδοσης:2011-06-17

  Ημερομηνία λήξης:2035-06-30

  Πεδίο εφαρμογής / Range:buff scarf

  Που εκδίδονται από:SGS

Στοιχεία επικοινωνίας
Xiamen Yimeng Supply China Co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Fenny

Τηλ.:: 86-592-5688208

Φαξ: 86-592-5688511

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)